Es muy fácil y siempre tenemos algunas sobras de una cervecita o litrona. A mi me gusta acompañarlo con arroz.
Grandma's chicken, we call it at home because when she taught me how to make it she told me that grandmother used to do a lot. Now it should be the chicken of great great grandmother, for my grandson. jajajaj
It's easy and we always have some leftovers of a beer.
I like to have it with rice.
3-4 cebollas grandes
1/2 vaso
Sal
Pimienta (opcional)
3 cucharadas de aceite de oliva.
ingredients:
2 pounds chicken
3-4 large onions
1/2 cup
salt
Pepper (optional)
Elaboración:
Ponemos el aceite y la cebolla en la olla.
A fuego muy muy lento pochamos la cebolla. El truco está en hacer la cebolla despacito, unos 30 minutos.
Añadimos el poyo y le damos un par de vueltas.
Añadimos la cerveza, la sal y la pimiento.
Preparation:
Put the oil and onion in the pot.
A very low heat poached onion. The trick is to make the onions slowly, about 30 minutes.
Add the stone bench and give it a spin.
Add the beer, salt and pepper.
Close the pot and 15 minutes under pressure.
Nota: si hacemos este pollo en una cazuela normal necesitaremos el doble de cerveza y tiempo.
Note: If you do this in a normal casserole you will need twice beer and time.
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